Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

3 participanți

Interviu cu creatorul fenomenului ("Nu ştiu dastea )" | Ciprian din Piatra Neamt | PART 2

Zeu!sS-sKL
    Zeu!sS-sKL
    Owner
    Owner

Data de inscriere : 03/09/2010

Interviu cu creatorul fenomenului ("Nu ştiu dastea )" | Ciprian din Piatra Neamt | PART 2  Empty Interviu cu creatorul fenomenului ("Nu ştiu dastea )" | Ciprian din Piatra Neamt | PART 2

Mesaj  Zeu!sS-sKL Dum Dec 12, 2010 4:06 pm

→♥♣♠▓CoSmIn▓♠♣♥←
    →♥♣♠▓CoSmIn▓♠♣♥←
    V.I.P
    V.I.P

Data de inscriere : 24/11/2010
    Varsta : 29
    Localizare : Vaslui

Interviu cu creatorul fenomenului ("Nu ştiu dastea )" | Ciprian din Piatra Neamt | PART 2  Empty Re: Interviu cu creatorul fenomenului ("Nu ştiu dastea )" | Ciprian din Piatra Neamt | PART 2

Mesaj  →♥♣♠▓CoSmIn▓♠♣♥← Dum Dec 19, 2010 12:52 am

"-Nu sunt fitzos" SmileSmileSmileSmile"-Aplauze pentru el " SmileSmile"-SUBTINA" Saracu ....Neutral Exclamation "TELE SAU TEVE???????" "Nu Stiu,Nu Stiu,Nu Stiu,Nu Stiu,Nu Stiu,Nu Stiu,Nu Stiu,Nu Stiu"
    EgRNasta?!
    EgRNasta?!
    Moderator
    Moderator

Data de inscriere : 22/12/2010

Interviu cu creatorul fenomenului ("Nu ştiu dastea )" | Ciprian din Piatra Neamt | PART 2  Empty Re: Interviu cu creatorul fenomenului ("Nu ştiu dastea )" | Ciprian din Piatra Neamt | PART 2

Mesaj  EgRNasta?! Mier Dec 22, 2010 6:52 pm

hihi Smile!
    Vizitato
    Vizitator

Interviu cu creatorul fenomenului ("Nu ştiu dastea )" | Ciprian din Piatra Neamt | PART 2  Empty Zeebrec

Mesaj  Vizitato Vin Dec 31, 2010 6:46 pm

ce timid este el Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Continut sponsorizat

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 8:34 am