1 Daca as fi pamant m-as ingopa cu tine. Daca as fi apa m-as ineca cu tine. Daca as fi aer m-as sufoca cu tine. Daca ai fi foc te-ai arde cu mine?
2. De la un beep se ajunge la o intalnire, de la o intalnire la un sarut, de la un sarut la o noapte de amor... ce zici imi dai un beep?
3. Noapte Buna, sper sa visezi ceva frumos si dragutz la noapte: pe mine normal, la ce te gandeai?
4. Esti religioasa? Pentru ca esti raspunsul rugaciunilor mele...
5. Ce face o fata urata ca tine intr-un loc asa de dragutz. OOPS! Ce face o fata asa de dragutza ca tine intr-un loc asa de urat?
6. Tu: Poti sa imi imprumuti si mie telefonul? Ea: De ce? Tu: Ca sa o sun pe mama si sa-i zic ca m-am indragostit.
7. Am atatea emotii in fata ta incat mi-am uitat replica de agatat. Trimite mail
8. Vorbim sau continuam sa flirtam de la distanta?
9. Ai o harta? Ca m-am ratacit in ochii tai.
10. Cred ca am probleme cu ochii, nu-i pot dezlipi de tine.
11. Sunt nou pe aici, poti sa ma ajuti sa ajung in casa ta?
12. A... pe tine te stiu,te-am mai vazut undeva,.... nu ai fost finalista in "Miss Romania?"
13. Doamne ce ma bucur ca nu sunt orb !
14. Tu: Ce iti place sa mananci dimnineata? Ea: De ce? Tu: Ca sa stiu ce iti gatesc maine dimineata. Trimite mail
15. Avem vreun prieten comun care sa ne faca lipeala? S-au ne-am lipit deja?
16. Poti sa imi dai si mie indicatii catre inima ta?
17. Corpul tau e alcatuit 90% din apa si mie mi-e sete.
18. Te-am urmat pana acasa. O sa ma pastrezi ?
19. Ce caine dragut, ce numar de telefon are?
20. Am avut o zi proasta si intodeauna zambetul unei fete dragute ma inveseleste. Vrei sa imi zambesti?
21.Daca un picior de-al tau ar fi Pastele iar altul Craciunul, pot sa te vizitez intre sarbatori? =))
2. De la un beep se ajunge la o intalnire, de la o intalnire la un sarut, de la un sarut la o noapte de amor... ce zici imi dai un beep?
3. Noapte Buna, sper sa visezi ceva frumos si dragutz la noapte: pe mine normal, la ce te gandeai?
4. Esti religioasa? Pentru ca esti raspunsul rugaciunilor mele...
5. Ce face o fata urata ca tine intr-un loc asa de dragutz. OOPS! Ce face o fata asa de dragutza ca tine intr-un loc asa de urat?
6. Tu: Poti sa imi imprumuti si mie telefonul? Ea: De ce? Tu: Ca sa o sun pe mama si sa-i zic ca m-am indragostit.
7. Am atatea emotii in fata ta incat mi-am uitat replica de agatat. Trimite mail
8. Vorbim sau continuam sa flirtam de la distanta?
9. Ai o harta? Ca m-am ratacit in ochii tai.
10. Cred ca am probleme cu ochii, nu-i pot dezlipi de tine.
11. Sunt nou pe aici, poti sa ma ajuti sa ajung in casa ta?
12. A... pe tine te stiu,te-am mai vazut undeva,.... nu ai fost finalista in "Miss Romania?"
13. Doamne ce ma bucur ca nu sunt orb !
14. Tu: Ce iti place sa mananci dimnineata? Ea: De ce? Tu: Ca sa stiu ce iti gatesc maine dimineata. Trimite mail
15. Avem vreun prieten comun care sa ne faca lipeala? S-au ne-am lipit deja?
16. Poti sa imi dai si mie indicatii catre inima ta?
17. Corpul tau e alcatuit 90% din apa si mie mi-e sete.
18. Te-am urmat pana acasa. O sa ma pastrezi ?
19. Ce caine dragut, ce numar de telefon are?
20. Am avut o zi proasta si intodeauna zambetul unei fete dragute ma inveseleste. Vrei sa imi zambesti?
21.Daca un picior de-al tau ar fi Pastele iar altul Craciunul, pot sa te vizitez intre sarbatori? =))
Ultima editare efectuata de catre Zeu!sS-sKL in Lun Mai 23, 2011 3:02 pm, editata de 1 ori