Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Tutorial HL Guard pe server Counter Strike 1.6

eu
    eu
    Moderator Activ
    Moderator Activ

Data de inscriere : 20/11/2010
    Varsta : 28
    Localizare : In Gandul Tau ~>

Tutorial HL Guard pe server Counter Strike 1.6 Empty Tutorial HL Guard pe server Counter Strike 1.6

Mesaj  eu Mar Noi 30, 2010 11:15 pm

Tutorial HL Guard pe server Counter Strike 1.6

HL Guard - cum faci hl guard-ul sa functioneze

Acesta este un sistem anti-cheat pentru Half-Life , avand urmatoarele componente :
    a.detecteaza aimbot
    b.blocheaza wallhack-ul
    c.detecteaza alias-urile
    d.intareste cvar-urile
    e.da ban pe nume (nick)
    f.sistem Steamban incorporat - pentru cei cu steam
    g.sistem de paza impotriva Skywalk
    1.Instalarea se face in metamod plugins.ini , deci se descarca HL Guard rar se dezarhiveaza , se copiaza in HLDS\cstrike\addons dupa care se editeaza in metamod plugins.ini :
    win32 addons/hlguard/dlls/hlguard_mm.dll . Se poate folosi si hlguard_mm_optimized.dll dar este pentru sistemele mai noi si ar putea sa va pice serverul .
    2.Acum trebuie sa alegi intre mesajul repetat de terminare a scanarii si cel unic , adica daca vrei ca dupa orice scanare sa-ti apara mesajul cum ca scanarea a fost efectuata , sau numai dupa prima scanare . Pentru a face acest lucru trebuie sa intri in HLDS\cstrike\addons\hlguard\config unde descizi cu Wordpad , hlguard.cfg . Aici cauti linia " Alias scanning completed mesage" unde ai doua optiuni : "One Time mesages" si "Repeating mesages" . Pentru a activa una dintre ele ii stergi "//"din fata .

Data/ora curentă este: Dum Noi 24, 2024 10:21 am