Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Statusuri Dragoste

Zeu!sS-sKL
    Zeu!sS-sKL
    Owner
    Owner

Data de inscriere : 03/09/2010

Statusuri Dragoste Empty Statusuri Dragoste

Mesaj  Zeu!sS-sKL Dum Oct 17, 2010 3:11 pm

*

Si acum dupa atata timp, in suflet inca te mai simt,de-ti voi spune ca te'am uitat sa sti ca mint !

Era odata o fata oarba... si s-a izolat de toti si toate... nu vroia sa stea cu ea decat prietenul ei. Tot ce-mi doresc mai mult e sa pot vedea lumea din jurul meu, spunea ea... -Vrei sa te casatoresti cu mine? i-a propus intr-o zi baiatul... -Nu ma voi casatori daca nu pot vedea... ...La ceva timp, pt fata a aparut o pereche de ochi donati... a putut vedea si in momentul cand s-a uitat la prietenul ei a vazut ca si el este orb... -"Nu ma pot casatori cu un orb"... a spus fata si s-a intors sa plece... Inainte sa dispara sunetul pasilor ei, baiatul i-a soptit : "sa ai grija de ochii mei te rog...[Neutral]

” Dintre toate prietenele care le-am cunoscut tu esti cea pe care nu vreau sa o uit, si daca mor inaintea ta, voi ajunge in rai si te voi astepta… “

Poate akm nu ai chef nici sa il bagi in seama , , dar dk maine pleak , ai sa vezi ce mult inseamna

M-am simtit singur intre o mie de persoane ,doar pentru k imi lipsea o singura persoana,Si inca imi lipseste 

” Ai fost, esti, vei fi totul pentru mine, chiar daca pare imposibil eu tot o sa te iubesc enorm… ”

» ” Stau in camera mea rece… Privesc in jur si mi se pare Ca pereti se strang in jurul meu… Ma simt singura… Totul e intunecat si rece, intocmai ca inima mea… Inchid ochi si incerc sa uit de tot… “

»” Cel mai trist lucru in viata e sa-l vezi pe cel pe care-l iubesti iubind pe altcineva… ”

» ” Viata e prima tarfa care m-a facut sa plang… ”

ubesc moolt ingerasul mew :*:*:*

” Ma trezesc cu gandul la tine… ma gandesc tota ziua la tine… adorm cu tine in gand… te visez… dar tot imi e dor de tine… Oare de ce?? ”

” Visez doar la tine….. visez ca vei fi mereu langa mine. Oare visul meu se va implini?? “

” Sunt nopti cand vreau sa te-aud
    Sunt zile in care-mi doresc
    Sati spun cat te iubesc! “

” Iubirea e un cantec ce toti il canta des, dar nu la toti el are acelasi inteles… “

” Vreau sa stii ca zi de zi ma gandesc la tine,as vrea sa te sarut clipa de clipa si sa te am langa mine secunda de secunda… “

” Esti totul pentru mine. Ai aparut in viata mea pe neasteptate, m-am indragostit de tine pe neasteptate. A meritat !!! ”

” Uita-te pe cer… daca ai numara toate stelele, ai afla de cate ori te iubesc… ”

” De ploaie te poti ascunde dar de dragoste n-ai unde, caci oriunde te-ai ascunde ea la inima patrunde… “

” Ce sa scriu??… nu incap decat 160 de caractere… oare de cate ori pot scrie TE IUBESC ?? ”

Iti vad lacrima pe obraz cum incet iti curge, zambeste pt mine. Si ma jur pe viata mea ca voi face totul ca sa fie bine…

Ca o ploaie in desert ai aparut… Am simtit ca ma pierd intr-un sarut… M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor… M-ai facut sa te ador… ”

” Dragostea se naste din priviri,creste pe buze si moare in lacrimi ! ”

” Ori e alba, ori e neagra… inima mea mereu se-ntreaba….. daca am facut bine cand m-am indragostit de tine… ”

“ Iubirea inseamna sa dai cuiva sansa sa te distruga si sa ai incredere ca nu o va face… “

” Dragostea este ca atunci cand nu vrei sa dormi pentru ca realitatea este cel mai frumos vis… ”

Dragostea este singurul joc care se joaca in 2 si ambii casiga… ”

In lume sunt 8 minuni… 7 dintre ele le stie toata lumea dar pe a 8-a o stiu doar eu… aceea esti tu….. iubirea mea ! “

Gura ta alaturi de a mea se transforma intr-un sarut! Un sarut
    de-al tau e un vis , un vis pe care eu il iubesc! Te iubesc si te voi
    iubi mereu , iubirea mea , dulcea mea iubire… “

” Nu te speria!Sunt la spital!m Mi-au gasit ceva la inimaFii fara grija, operatzia nu a reusit.Nu te-au putut scoate din inima mea caci acolo vei ramane mereu!

Nu stii ce greu imi v-a fii…. daca ai sa pleci si nu o sa mai vii… “

” Dragostea e ca vantul : nu o poti vedea , dar o poti simti… “

” Visez doar la tine….. visez ca vei fi mereu langa mine. Oare visul meu se va implini?? “

Daca as planta o floare de fiecare data cand ma gandesc la tine acum as merge printr-o gradina plina cu flori fara sa-i mai gasesc capatul...

* Dragostea nu te anunta niciodata cand vine , dar te anunta intotdeauna cand pleaca ...

* E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit.

* Il iubesc da` prostu` nu-si da seama ...

* Dragoste si iubire , doar atat e in sufletul meu ... si toate sunt pentru tine !

* Plecat in cautarea drumului spre inima ta…

* O singura luna intr-o mare de zori, un singur soare peste-o mie de nori, mii de iluzii intr-o singura minte… 1000 de ganduri in 2 cuvinte ! Te iubesc !

* Fiecare zi fara tine ... E ca luna fara soare ...

* In bratele tale am descoperit o lume noua, am gasit o alta definitie a fericirii, am invatat sa respir un alt aer, sa zambesc sub un alt cer.

* Te-am asteptat cum asteapta desertul ploaia, esti ceea ce ursitoarele mi-au prezis dar nu mi-au spus unde sa caut...

Eu sunt simpatic n-ai cum sa nu ma placi .Sunt o bomboana ,(vezi) suge-ma si taci !

Ultima editare efectuata de catre Zeu!sS-sKL in Mier Noi 23, 2011 5:48 am, editata de 9 ori
    Zeu!sS-sKL
    Zeu!sS-sKL
    Owner
    Owner

Data de inscriere : 03/09/2010

Statusuri Dragoste Empty Sunt cam prea...Exageate sts astea dar ....

Mesaj  Zeu!sS-sKL Vin Noi 12, 2010 7:05 pm

Foarte Frumoase sts ( dak le citti pe fiecare-n parte ) :-*:X:D
    Cosmy
    Vizitator

Statusuri Dragoste Empty Cosmy

Mesaj  Cosmy Vin Iun 10, 2011 4:42 am

Imi plac sts-urile Smile I love you I love you I love you

Continut sponsorizat

Statusuri Dragoste Empty Re: Statusuri Dragoste

Mesaj  Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 9:26 pm