»” E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie… ”
» ” Am visat prea mult ce nu trebuia…am vrut prea mult ce nu trebuia…acum toti sunt fericiti…..iar eu plang printre zambete si rasete… “
» ” Durerea ce in suflet o port, nu pot s-o mai suport
» ” As vrea sa pot da timpul inapoi… sa intorc clepsidra…
» ” Mai bine mor pentru ceva, decat sa traiesc degeaba… “
» ” Azi esti orbit de fericire si ai uitat ca cineva traieste doar pt tine. Dar maine vei cadea dintre nori si vei privi in urma… ma vei vedea acolo si vei sti ce inseamna regretul… ”
» ” Nu dispera cind soarta te apasa si nici nu plinge de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin… “
» ” Cand soarta imi va spune sa parasesc pamantul, cand oameni fara mila imi vor sapa mormantul, cand zile ptr mine nu vor mai exista atunci vei plange dupa mine !
Si acum dupa atata timp, in suflet inca te mai simt,de-ti voi spune ca te'am uitat sa sti ca mint !
Cand te-am cunoscut mi-a fost teama sa te plac...cand te-am placut mi-a fost teama sa te iubesc...cand te-am iubit mi-a fost teama sa nu te pierd...iar acum cand te-am pierdut,mi-e teama ka nu te voi mai avea niciodata..
O secunda as vrea sa te privesc , sa-ti vad ochii tristi de dorul meu si mi-ar fi de-ajuns
* E atat de frig … lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc .. traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata...
Cel mai nasol lucru este sa te simti in plus acolo unde candva erai totul…
Tristetea trece, lacrimile se usuca, rana se vindeca, raul se uita , dar acum le simt pe toate, odata cu ele trec si eu…
Mie frica sa spun ca nu mai esti, mie frica sa traiesc fara tine, dar cel mai frica e sa ma intreb ce s-a intamplat cu tine…
Totul e k o lume de cristal,iar eu sunt doar un ciob de sticla:((…
Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere si doar cateva secunde sa o pierzi.
As vrea sa fiu un fulg de nea chiar daca as trai putin macar as fi pentru o zi fericita si apoi as muri linistita…
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca…
Daca as putea rade , nu as mai plange…
De ce ai ales sa ma minti cand puteai sa imi zici totul in fata, de ce ai ales sa imi ranesti sufletu, cand eu tineam la tine. Am avut incredere ca timpul se va scurge printre noi dar de fapt se scurge pe obrajii mei!
Doamne a trecut atata timp si inca nu am putut sa-l uit, a intrat atat de adanc in inima mea incat numai cand ii aud numele lacrimile imi cad, iubeste-ma ca la inceput, dar am uitat n-am cum sa-ti cer asa ceva pentru ca tu nu m-ai iubit niciodata
Durerea ce in suflet o port, nu pot s-o mai suport, in lacrimi ma topesc in lacrimi ma trezesc… de ce oare TE IUBESC ??
Ma dor ochii ptr ca nu te pot vedea, bratele-mi sunt goale pt. ca nu te pot inbratisa, buzele-mi sunt reci ca nu te pot saruta, inima mi se frange ca nu esti a mea!
Mai bine mor pentru ceva, decat sa traiesc degeaba…
Nu te lasa invins de rau/ dar nici cuprins de bine/ nici tu nu te cunosti/ candva vei fi surprins de tine
Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat…..
Vreau sa fiu singur in pustietate, sa nu vad lumina zilei, doar intunericul adancul sufletului…
Cand iti va fi dor de mine, aminteste-ti un singur lucru... ma-i lasat sa plec
Aseara am visat…
Azi s-a intamplat
Maine voi fi cu tine
Iar apoi nu vom mai fi
Dar mai corect
Ramai cu bine
Si uita de mine
Plang de durere… sunt singur si trist si te vreau inapoi… intoarce-te si fa-ma din nou sa zambesc… ”
” Stiu ca te uiti la ea si te gandesti la mine…O atingi pe ea dar ma simti pe mine…Ti-e sete de mine dar te racoresti cu ea…Stiu ca ma vrei pe mine dar te multumesti cu ea… ”
” As vrea sa fiu cum o sa fiu Asa ca lasati-ma sa traiesc asa cum stiu Lasati-ma sa fac si bune si rele Ca sa stiu macar ca sunt greselile mele… ”
” Lacrimi amare imi acopera ochii cand noapte la tine stau si privesc, iar somnu-i departe nu pot sa-l apropii si doar la tine stau si ma gandesc. ”
” De ce ai ales sa ma minti cand putea-i sa imi zici totul in fata,de ce ai ales sa imi ranesti sufletu, cand eu tineam la tine.Am avut incredere ca timpul se va scurge printr-e noi dar de fapt se scurge pe obraji mei! ”
Cand mi-a fost in viata bine ca un sarpe stateai numai langa mine cand mi-a fost viata amara ma-i lasat k pe un tren in gara prea multe vorbe n-au rost as da orice sa uit ce a fost ai plekt, plekt sa fi si la mine sa nu mai vi… ”
Ah viata! Credeam ca vei fi mai blanda cu mine, dar m-ai aruncat salbatic aici de unde doar strigatele mai amintesc de mine…
Azi e doar o zi din sirul nesfarsit al tristetilor mele…
Daca as putea as zbura la fiecare lacrima ce plange in ochii tai pentru mine, as culege-o cu buzele si ti-as umezi cu ea gurita uscata de dor… dar am uitat sa zbor
Petalele care cad nu se mai lipesc, inimile care se despart nu se mai unesc, lacrimile care curg nu se mai opresc…
Viata mea e simpla: ma trezesc, lucrez, mananc si adorm intr-un ritm aproape nesesizat de tristete….
"Am mai pierdut inca o clipa, inca un an, inca o viata degeaba ... te-am pierdut pe tine ..."
"Fiecare cuvant e o speranta in plus ... fiecare clipa trecuta, imi spune ca moartea mea e aproape, iar eu inca visez!"
"In zilele in care plang, nu ma gandesc decat la ce va fii ... lacrimile nu mai au nicio valoare, cand soarele apune ... desi eu plang intr-una noaptea "
Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape
Te-am iubit candva dar tu ai stricat tot si acuma nu mai vreau sa stiu nimic de tine ...
As vrea sa pot da timpul inapoi ... sa intorc clepsidra ... si sa te pot privi din nou in ochi ... sa pot sa-ti spun cat te iubesc!
E atat de frig ... lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc ... traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata ...
Inima mea e rupta in doua ... jumatate din ea e inca la tine , dar ce pacat ca nu mai suntem impreuna ...
Tristetea m-a cuprins si vreau sa plang ... nu mai pot ... te iubesc si te vreau inapoi ...
Mi-ai furat inima si ai luat-o cu tine ... m-ai lasat undeva, de unde nu mai pot privi, de unde nu mai pot scapa! Ajuta-ma si tine-ma in brate ...
Plang de durere ... sunt singur si trist si te vreau inapoi ... intoarce-te si fa-ma din nou sa zambesc ...
Mormantul nu este facut doar pentru suflete moarte
ci si pentru inimile frante lasate in spate
Atunci cand iubesti pe cineva,deseneaza un cerc in jurul numelui acelei persoane,in loc de o inima,pentru ca inimile se pot frange,dar un cerc nu se sfarseste niciodata………
Invata sa alungi lacrima cu un zambet chiar si atunci cand doare…
MI-am facut rau singura pt ca te-am cunoscut pt ca te-am iubit shi pt ca mia- fost frika sa te iau in brate mi-a fost frika de tn nuj c s-a intamplat q mn akm sufar de tn shi de greseala pe care am facut-o … nu ma mai suport pe mn
Te uiti la ea ma vezi pe mn…o saruti pe ea dar simti buzele mele…o atingi pe ea dar ma simti pe mn…ma vrei pe mn dar te multumesti cu ea…o mie ca ea..niciuna ca mine
Avaible la tristete, la lacrimi si tacere…
Nu sunt aici pentru tine, nu sunt aici pentru cineva, sunt doar pentru mine, ma odihnesc in singuratatea mea…
Sunt aici, caci acolo unde as vrea sa fiu nu sunt…
M-am asezat pe genunchii singuratatii mele…
As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
Maine va fi frumos, mai va fi mult mai bine, azi … e doar azi…
Azi e doar o zi din sirul nesfarsit al tristetilor mele…
Status pentru cel ce-l citeste, eu nu mai trebuie sa il citesc pentru ca il scriu si il traiesc in fiecare zi: tristetea e sora mea geamana, ma iubeste si nu ma lasa singur/singura niciodata…
Iarna noptile se maresc iar zilele se micsoreaza, in sufletul meu e de mult iarna, o iarna polara…
Viata mea e simpla: ma trezesc, lucrez, mananc si adorm intr-un ritm aproape nesesizat de tristete….
O secunda as vrea sa te privesc , sa-ti vad ochii tristi de dorul meu si mi-ar fi de-ajuns
Sufletul nu mai poate fi racorit, doar obrajii aprinsi scaldati in lacrimi…
Ah viata! Credeam ca vei fi mai blanda cu mine, dar m-ai aruncat salbatic aici de unde doar strigatele mai amintesc de mine…
Singur/a si trist/a, nici nu cred in tristete! nici nu e nevoie, e chiar aici langa mine…
tristetea trece, lacrimile se usuca, rana se vindeca, raul se uita , dar acum le simt pe toate, odata cu ele trec si eu… \
as vrea sa spun ca totul a fost frumos, multumesc pentru orice secunda, azi totul e trecut, azi totul s-a pierdut…
mi-ai frant inima dar mi-e dor de tine, sunt trist dar numai la tine mi-e gandul, nu mai vad lumina in viitor pentru ca tu mi-ai stins si ultima licarire de speranta
MesajTrimis: 03/09/2007 17:15 Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
tristetea trece, lacrimile se usuca, rana se vindeca, raul se uita , dar acum le simt pe toate, odata cu ele trec si eu…
as vrea sa spun ca totul a fost frumos, multumesc pentru orice secunda, azi totul e trecut, azi totul s-a pierdut…
mi-ai frant inima dar mi-e dor de tine, sunt trist dar numai la tine mi-e gandul, nu mai vad lumina in viitor pentru ca tu mi-ai stins si ultima licarire de speranta
nu plang, plang pentru tine, nu gem, gem de dorul tau, nu ma injosesc, ma injosesc pentru tine… si nu imi pierd barbatia
lacrima de dama/ stropeste-o naframa/si-nchide o rana/ de dor.
inima zdobita/ de tine lovita/se-ntoarce la tine/cu dor.
cred totul si nu cred nimic/cred ca-am sa pot o data/ la pieptul meu ca-am sa te strang/ si tie o sa-ti placa.
mie frica sa spun ca nu mai esti, mie frica sa traiesc fara tine, dar cel mai frica e sa ma intreb ce s-a intamplat cu tine…
daca as fi copil mama mi-ar spune ca totul va fi bine, daca as fi copil mi-as lua jucarie si as uita totul, daca as fi copil o gluma m-ar binedispune, dar nu sunt, azi toate astea ma streseaza, as vrea sa mai fiu macar acum putin copil…
azi sunt putin trist, probabil ca tristea e din afara, daca ar fi din mine as fi prea trist…
iti cer iertare , stiu ca nu crezi ca ma doare, poate daca ai vedem lacrimile mele care cad in fiecare seara pe perna m-ai crede, te rog iarta-ma…
Vreau sa fiu singur in pustietate, sa nu vad lumina zilei, doar intunericul adancul sufletului...
E atat de frig... lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc... traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata....
Te-am iubit candva dar tu ai stricat tot si acuma nu mai vreau sa stiu nimic de tine ...
"Va veni o data vremea cand in urma vei privi... ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii... dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca... "Asa a fost o data!"
Cerul plange cu lacrimi de sange, ca ai luat-o pe ea si m-ai uitat pe mine!
Sunt k un inger fara aripi... fara speranta, si condamnat la suferintza si singuratate...
* Se prelinge o lacrima din ochi … si nu inteleg ce e cu mine … stiu doar ca mi-e tare dor de tine …
* Urechea unui ac este destul de mare pentru doi prieteni; lumea e prea mica pentru doi dusmani …
* M-am asezat pe genunchii singuratatii mele…
* Ah viata! Credeam ca vei fi mai blanda cu mine, dar m-ai aruncat salbatic aici de unde doar strigatele mai amintesc de mine…
* Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand?
* Ma trezesc cu tine-n gand adorm la chipul tau visand dar tu n-ai vrut sa fii a mea, chiar daca esti dragostea mea…
* Stau in camera mea rece… Privesc in jur si mi se pare ca peretii se strang in jurul meu… Ma simt singura… Totul e intunecat si rece, intocmai ca inima mea… Inchid ochii si incerc sa uit de tot…
* Dorm visand doar intuneric ... intunericul inimii mele !
* As vrea sa spun ca totul a fost frumos, multumesc pentru orice secunda, azi totul e trecut, azi totul s-a pierdut…
Sunt aici, caci acolo unde as vrea sa fiu nu sunt…
Un status pentru cel/cea ce stie ca nu-l merita: Ai fost , vei fi si vei ramane aici… in inima mea
Mi-ai spus ca ma iubesti, acum imi arati ce putin…
Nu-mi spune nimic, e mai bine asa, as vrea sa te cred, dar azi nu mai cred in noi…
Petalele care cad nu se mai lipesc, inimile care se despart nu se mai unesc, lacrimile care curg nu se mai opresc…
sunt multe,multe motive pentru care merita sa traiesti,te asigur!!!
Singuratatea te Omoara (
Sunt ca un inger fara aripi… fara speranta, si condamnat la suferintza si singuratate…
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi.
Cand iti va fi dor de mine, aminteste-ti un singur lucru… m-ai lasat sa plec !
Daca as spune ca nu sunt as minti, daca as spune ca sunt as face la fel , pentru ca o parte din mine e la ea/el, dar el/ea nicaieri…
Maine va fi frumos, mai va fi mult mai bine, azi … e doar azi…
Colorand zilele mi-am dat seama ca am o pasiune pentru nuante: negru, mai inchis, foarte inchis…
Cerul plange cu lacrimi de sange, ca ai luat-o pe ea si m-ai uitat pe mine!
Status pentru cel ce-l citeste, eu nu mai trebuie sa il citesc pentru ca il scriu si il traiesc in fiecare zi: tristetea e sora mea geamana, ma iubeste si nu ma lasa singur/singura niciodata…
Va veni o data vremea cand in urma vei privi… ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii… dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca… “Asa a fost o data!”
Iarna noptile se maresc iar zilele se micsoreaza, in sufletul meu e de mult iarna, o iarna polara…
Un status pentru cel/cea ce stie ca nu-l merita: Ai fost , vei fi si vei ramane aici … in inima mea
Ultima editare efectuata de catre Zeu!sS-sKL in Lun Aug 20, 2012 1:47 am, editata de 7 ori