Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Statusuri 2011

Zeu!sS-sKL
    Zeu!sS-sKL
    Owner
    Owner

Data de inscriere : 03/09/2010

Statusuri  2011  Empty Statusuri 2011

Mesaj  Zeu!sS-sKL Lun Ian 03, 2011 7:03 pm

As renunta la mancatul de ciocolata, dar eu nu sunt un las ca sa renunt asa usor.

A fost odată o curvă. acum sunt toate

Pauzele lungi si dese… cheia marilor succese!

Exista 2 cuvinte care te ajuta sa deschizi multe usi: trage si impinge

Cine sapa groapa altuia se numeste gropar…

De cat sa beau si sa conduc….mai bine fumez si zbor

Care sunt cele 70 de chestii pe care trebuie sa le stie o femeie? Pozitia 69 si sa faca mancare…

Trei maimute au scapat de la zoo. Una a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest sts

In lumea asta exista 2 tipuri de personae: EU si personae care si-ar dori sa fie ca mine!

Mersul la biserica nu te face credincios, asa cum statul intr-un garaj nu te face masina…

Daca prostia are durea, manelistii ar fi in coma

Azi sunt darnic, va las sa-mi suget p*la

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Deniel / Daniel ma cheama, dar poti sa-mi spui “iubitule”

Ah viata! Credeam ca vei fi mai blanda cu mine, dar m-ai aruncat salbatic aici, de unde doar strigatele mai amintesc de mine…

Maine vei regreta ca azi mi-ai spus adio si ma vei cauta,crezand ca eu inca te astept.. .vei cauta disperat sa-mi gasesti iubirea , insa doar cand ma vei gasi vei realiza ca ai cautat ceva ce a murit demult… vei plange atunci cum am plans si eu , dar va fi prea tarziu

Se spune ca vremea e frumoasa atunci cand in suflet e soare.Se spune ca ploaia e mai rece cand in suflet te doare. Se spune ca vantul bate nu atunci cand iubesti…Dar cand frunzele se misca, sa stii doar, ca, TE IUBESC!

Un iubit te poate injunghia in inima, un strain in fata, un prieten pe la spate. Dar prietenii adevarati nu poarta cutite la ei. (A boyfriend stabs you in the heart, a stranger stabs you in the front, a friend stabs you in the back, but best friends don’t carry knives.)

Sunt un EMO depravat
    Am o freza de rahat
    Seman cu-n extraterestru
    Si la plans eu sunt maestru..Statusuri Noi

Prietenia este încercarea prin care se măsoară un om.
    Prietenia înseamnă un suflet în două trupuri.
    Prietenia este o haină valoroasă care se curăţă când se murdăreşte, nu se aruncă la prima pată.

Imi dai si mie o poza, ca sa stiu ce sa ii arat Mosului sa imi aduca de Craciun?

Cu aripi de fluturas, vine in somn un ingeras si ghici ce are pentru tine? Pupici dulci de la mine ca sa poti dormi mai bine.

Exista sex fierbinte, sex repede, sex in grup, sex protejat, sex prin telefon, insa pentru persoane ca tine exista… masturbarea.

Chiar daca faptele sint rigide, adevarul este flexibil.

PotI sa ma UrastI, nu te CondamN..DaR CanD SunteM Fata\’n fata tu imi ejti fan!!!

In lumea asta exista 2 tipuri de persoane: EU si persoane care si-ar dori sa fie ca mine!

Cand formezi un numar gresit, nu suna niciodata ocupat.

Cum vrei sa ai cand nu iti doresti? Cum poti sa ceri daca nu iubesti?

Am fost arestat(a). Agentii m-au inchis pt posesie de prea multa frumusete. Cautiunea poate fi platita doar de cineva urat. Asa ca grabeste-te !

Eu sunt printul din apus si pe Kombinari m-am pus…

De obicei un drum fara obstacole nu duce nicaieri!

Noaptea e atat de reke si intunekata fara tine, niki o stea nu stralukeste kand nu esti ku mine si mi-as dori atat de mult sa fii langa mine… Te iubesk !!!

Iubirea e un kantek ke toti il kanta des, dar nu la toti el are akelasi inteles

O zi fara tine este ca o luna de vacanta.

Cand doi se cearta,al treilea…e martor.

O lacrima am varsat pentru tine, o lacrima ce pe obraz a curs usor .. si s-a prefacut intr-un vis de amor …

A mai trecut un an …
    Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit. Sarbatori Fericite!

Ma trezesk ku gandul la tine… ma gandesk tota ziua la tine… adorm ku tine in gand… te visez… dar tot imi e dor de tine… Oare de ke??

De ce inchidem ochii cand dormim? De ce inchidem ochii cand visam? De ce inchidem ochii cand sarutam? Pentru ca cele mai pretioase lucruri nu se poate vedea cu ochiul. Cand inchid ochii, te vad pe tine!

Prietene! aminteste-ti ca fara prostie nu ar fi intelepciune si fara uratenie nu ar frumusete… deci la urma urmei lumea are nevoie de tine.

Manelistu se imbraca numai Armani, D&G etc. Rockerul SEcond hand.. 38

Culmea prostiei: Sa stingi lampa si sa aprinzi un chibrit ca sa verifici daca s-a stins.

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 7:37 pm