Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Tutorial instalare Amx Mod

eu
    eu
    Moderator Activ
    Moderator Activ

Data de inscriere : 20/11/2010
    Varsta : 28
    Localizare : In Gandul Tau ~>

Tutorial instalare Amx Mod  Empty Tutorial instalare Amx Mod

Mesaj  eu Vin Noi 26, 2010 1:37 am

Dupa ce ati downloadat Amx Mod intrati in install si dati:Next->alegeti de acolo steam dedicated server->Next->acolo dati browse si alegeti ***HLDS\cstrike\ ->Instal->si asteptati sa se instaleze ->Next->FINISH!

Configurare Amx Mod
    Intrati in HLDS\cstrike\addons\config\amx.cfg si faceti asa:

- amx_default_access "z" - lasati asa nu sunt nevoie de modificari,acest cvar arata ce acces sa aiba cei care se conecteaza la server!

- amx_password_field "_pw" - aici puteti inlocui _pw cu ce vreti-aceste este pentru ca atunci cand adminii se logheaza cu setinfo _** parola deci in loc de ** o sa trebuiasca sa puna ce ati pus voi in loc de _pw sau de preferat lasati asa!

- amx_scrollmsg "Welcome to %hostname%" - This server is using AMX 2006" 600 - aici in loc de Welcome to %hostname% puteti pune ce vreti dar cel mai "fain" e sa lasati asa si modificar numai %hostname% cu numele serverelui dumneavoastra!

- amx_imessage "Welcome to %hostname%" "000255100"

- amx_imessage "This server is using AMX 2006\nVisit http://amxmod.net" "000100255" - in loc de %hostname% puneti cum am zis mai sus si in rest lasati asa!

- amx_freq_imessage 180 - in loc de 180 puneti intervalul de secunde in care sa apara mesajele cu "welcome.."!

- amx_reservation 0 - in loc de 0 puneti 4

- amx_reservedslots 0 - in loc de 0 puneti cate sloturi libere vreti sa aveti!

- amx_mapmenu_mapsloc 0 - lasati 0,aici arata locatia fisierului care arata maps menu!

- amx_votemapmenu_mapsloc 0 - in loc de 0 puneti 1 pentru ca sa va apara votul la sfarsit de harta,votul ala default!

- amx_debug 0 - de preferat 1 ca sa vedeti logurile,daca lasati 0 nu o sa va arate nimic!

- amx_langdebug "" - aici puneti in ghilimele acolo "fr de pl" deci sa arate cam asa: amx_langdebug "fr de pl" sau puteti sa nu puneti nimic daca vreti sa nu va apara aia cu Multilingnual AmxMod - ceva de genul asta!

- Ce nu am trecut aici inseamna ca de preferat este sa lasati asa, daca vreti sa modificati ceva, v-as sfatui sa cititi ce inseamna fiecare cvar daca nu, nu va bagati Smile

Cum sa facem admini!
    Ca sa faceti admini trebuie sa faceti in felul urmator:
    "STEAM_0:1:12345" "" "abcdefghijklmnopqrstuvw" "ce" - asta este pentru cei care vor pe STEAM ID Very Happy ....bine inteles ca in loc de "STEAM_0:1:12345" puneti STEAM ID-ul celui care vrea admin!

- "123.43.43.53" "" "abcdefghijklmnopqrstuvw" "de" - asta este pentru cei care vor admin pe ip...bineinteles ca in loc de "123.43.43.53" puneti IP-ul celui care vrea admin!

- "[WC] Slacker" "my_password" "abcdefghijklmnopqrstuvw" "a" - asta este pentru cei care vor admin pe nume, deci in loc de "[WC] Slacker" puneti nickul celui care vrea admin si in loc de "my_password" pui parola celui care vrea admin!

Cum sa instalezi pluginuri!
    - Downloadezi pluginul care vrei!
    - Iei pluginul .amx sil pui in addons/amx/plugins/
    - Pui .sma-ul in addons/amx/examples/

- Intri in addons/amx/config/plugins.ini si scrii acolo la sfarsit asa, exemplu:

pluginul.amx - bineinteles ca in loc de pluginul.amx pui numele pluginului.amx

- Un restart la server si Have Fun!

Data/ora curentă este: Vin Noi 22, 2024 2:05 am